To Top

ÓVODAI CSOPORTOK:

Pillangó Step by step csoport →

Óvodapedagógusok: Demeter Csilla , Páll Enikő

Mottónk:

„A tanítás csak információt tölt a fejekbe, de a nevelés: növel. Nem mennyiséget ad, hanem minőséget. Segít egy rózsának igazi rózsává válni. És egy gyereknek megtalálni és kibontani önmagát.” - Müller Péter

 

  • A Pillangó kiscsoport a 2022-2023-as tanévben 20 gyermekkel működik.
  • A sok többi mellett a Pillangó csoport kiemelt partnerkapcsolatot ápol a nagyajtai testvéróvodával, amelynek során hagyományőrző tevékenységeket szerveznek a karácsonyi és a húsvéti ünnepkörben, valamint ellátogattak Kisbaconba Elek Apó házához és a kisbaconi Malomházhoz, ahol kenyérsütést figyeltek meg.
  • Opcionális tevékenységként a Pillangó Step by Step kiscsoport az idei tanévben a népi gyermekjátékokat választotta.
  • A Step by Step kiscsoport rendkívüli tevékenységei közül kiemelhető az ősz folyamán a savanyúságok eltevése a gyerekekkel közösen, valamint a tanév végén sorra kerülő táborozások az Almás réten, ahol a közösségformálás, környezettudatos szemlélet alakítása, mozgás és szórakozás egyaránt szerepel a kitűzött célok között.

 

Süni csoport →
Mókus csoport →
Grupa Combinată ”Albinuțele”→

BÖLCSŐDEI CSOPORTOK:

Totyogó csoport→

Óvodapedagógusok: Kreiter Kinga, Klára Enikő

Mottónk:

“A gyermek olyan, mint egy pillangó a szélben, néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik a legjobb tudása szerint repül. Miért is hasonlítanád össze őket? Mindegyik más, mindegyik különleges, mindegyik gyönyörű.”

                                                                                                                                     Ismeretlen szerző

  • Totyogó csoportunk legfőbb alkotóeleme a szeretet és az egymás iránti elfogadás. Hangsúlyt fektetünk egymás segítésére és az egymásra figyelésre. Fontosnak tartjuk a gyermekek szabadságát, az önállóságra való nevelést. Jelmondatunk: "Segíts nekem, hogy magam tudjam csinálni".
  • A Totyogók- közép csoport partnerkapcsolatot kötött a kézdivásárhelyi 2- es számú óvodával.  Az “Együtt lenni jó” című gyermeknapi projekt a bölcsőde és a 2-es számú óvoda csoportjainak közös tevékenységét foglalja magába.
Micimackó csoport→
Manók csoport→
Tappancs csoport→

Search

      MIKEWEB1    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.     Flag Counter

Manócska Napköziotthon, Kézdivásárhely

© All Rights Reserved

Sign in to your account