To Top

PROJEKTEK:

Ép testben, ép lélek →

“A mozgás sok mindenre orvosság – de nincs olyan gyógyszer, amely a mozgást helyettesítené.”

(görög mondás)
 
A Csipkerózsika Napköziotthon már évek óta bekapcsolódik az Európai Diáksport nap rendezvényeibe és minden évben felhívjuk a figyelmet a sport, a mozgás és az egészség megőrzésének fontosságára. 
Úgy szervezzük a hetet, hogy a különböző bemutatók mellett figyelmet szenteltünk az egészséges táplálkozásra valamint a testi higiéniára is. Szakembereket hívunk meg, hogy kipróbálhassunk olyan mozgásformákat, amelyekre másként nincs lehetőségünk, ugyanakkor a stafétajátékokkal az egymásrafigyelést, a társunk képességeinek az elfogadását a toleranciát szerettük volna gyakoroltatni a gyerekekkel. Természetesen a szülőket is kérjük, hogy kedvenc egészséges ételüket készítsék el a gyerekeikkel együtt és a Séta a szívünkért megmozdulásra is meghívjuk őket. 
Hisszük azt, hogy ezekkel a rendezvényekkel megalapozzuk a ránk bízott gyerekekben a mindennapos mozgás fontosságát, és így teszünk egy lépést egészségünk megőrzéséért és a környezetünk védelméért.  
Karácsonyvárás az óvodában →
Pityókafesztivál az óvodában →
Zöld bicikliút →

Search

      MIKEWEB1    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.     Flag Counter

Manócska Napköziotthon, Kézdivásárhely

© All Rights Reserved

Sign in to your account