A TAPPANCS CSOPORT BEMUTATÁSA    

Látogatás_a_nyomdában_resize.JPGMadáretetés_télen_resize.JPGMozgás_a_szabadban_resize.JPGÓvodánk_udvarán_resize.JPG
     

„Csináljon bármit a gyermek, ami nyitogatja a szemét és eszét, szaporitja tapasztalatait. Ő AZT HISZI játszik,de mi már tudjuk, mire megy ki a játék.Arra, hogy a világban otthonosan mozgó, eleven eszű és tevékeny ember váljék belőle.”                                                             

    A TAPPANCS csoportban igyekszünk úgy szervezni tevékenységeinket, hogy vidáman, biztonságban, szeretetteljes légkörben teljenek napjaink.

A CSOPORT NEVE, ez a kedves mesehős ,nagyon jellemző gyermekeinkre ,hiszen mozgékonyak ,elevenek, jó kedélyűek, akik mindig kiváncsiak és érdeklődőek az új iránt.                                                                                   

A külvilág megismerését elsősorban       természetes    környezetben  végezzük (udvari tevékenységek, séták, látogatások...) Kiemelt figyelmet forditunk a környezetvédő és környezetbarát magatartás kialakitasára. Mottónk”Szeresd a természetet, védd a környezeted, s óvjad Földi kincseinket!”

A tél folyamán nagy gondot forditottunk az itthon telelő madaraink etetésére, itatására.                                                                                                  

Az egészséges életmód kialakitása érdekében vitamin napokat tartunk, a születésnapokat is gyümölcsökkel ünnepeltük.Változatos mozgáslehetőségeket biztositunk a szabadban, tudatositva ezzel, hogy a mindennapi mozgás a friss levegőn életük részévé kell váljon!

A jól felszerelt, tágas udvarunkon kedvükre szaladgálhatnak, mászhatnak, bújhatnak, focizhatnak a gyerekek.                                                                                                   

Fontosnak tartjuk városunk minél jobb megismerését,ezért gyakran szervezünk sétákat, látogatásokat .Voltunk a városi könyvtárban,a múzeumban, a tűzoltóságnál, a Vigadóban, a nyomdában, a Józsiás parkban, könyvüzletekben stb.Ezek az élmények bővitették a gyerekek ismereteit, fejlesztették érzelmi, szocializációs kompetenciájukat, személyiségüket.                                                                                                                    

                        DEÁK KATALIN és BALÁZS MARGIT óvónők