Mottó:

"Csináljon bármit, ami nyitogatja szemét és eszét, szaporítja tapasztalatait. Ő azt hiszi, csak játszik. De mi már tudjuk mire megy a játék. Arra, hogy e világban otthonosan mozgó, eleven eszű és tevékeny ember váljék belőle." 
                                                                                           - Varga Domokos

Amit a csoportról tudni kell

 

Egyik legfontosabb feladatunknak a sokszínű óvodai tevékenységrendszer megteremtését tartjuk, ahol a nevelés feladatai egymással összefüggő komplex módon érvényesülnek, tág teret biztosítva a gyermeki kezdeményezésnek, felfedezésnek, aktív együttműködésnek.

Célunk, hogy olyan ösztönző, segítő, megértő feltételrendszert teremtsünk, amely egyenlő esélyt ad minden gyermek számára, ahol az önkifejezés állandó lehetőségeinek biztosításával elősegíthetjük a gyermekek kreatív tevékenységét, gondolkodását.  Ilyen feltételek mellett válhatnak nyitottá, közlékennyé. Ezáltal vágyódnak környezetük megismerésére, felfedezésére, ráéreznek a problémák megoldásának nagyszerű örömére, fokozódik alkotókedvük, e közben fejlődnek a tanulási képességeket meghatározó pszichikus funkcióik, fejlődik közösségi és önérték érzésük, alakul pozitív életstílusuk, szociális tulajdonságaik, ügyesednek, növekszik testi erejük.

 SZIVARVANY CSOPORT 2

CSIGABIGA CSOPORT 3

CSIGABIGA NAGYCSOPORTCSIGABIGA CSOPORT 1

 

ÓVÓNŐK:

Fésűs Hilda – Enikő

Kovács Adél

GYEREKEK:

1.Bardócz Dávid

2.Baróthi Balázs

3.Benedek Blanka

4.Ferencz Endre

5.Fésűs Zalán

6.György Bence

7.Laczkó Dávi Judit

8.Lakatos Nóra

9.László Máté

10.Márton Zselyke Júlia

11.Nagy Gábor Gergő

12.Pál Kincső

13.Pálházi Emőke

14.Peti Lilla

15.Ráduly Renáta

16.Roy Chowdhury Kála Sophia

17.Simon Andrea

18.Szálteleki Fanni

19.Szász Áron

20.Váncsa Balázs

21.Váncsa Gergő