SZIVÁRVÁNY CSOPORT

Óvó nénik: Borcsa Mária, Nagy Antónia

Dada nénik: Bartók Edit, Gál Emilía

 

                A Szivárvány csoport 4-5 éves gyerekekből áll. A gyerekekkel együtt választottuk a nevünket.  Barátságos, jól felszerelt csoportszobában fogadjuk a  gyerekeket ahol  játszva tanulhatunk meg mindent az évszakokról, állatokról, a természetről, természetvédelemről.

A mindennapos, körültekintően megtervezett és irányított tevékenységeket igyekszünk minél több izgalmas, a gyermekek számára vonzó, életkoruknak megfelelő programokkal színesíteni. Ugyanakkor, a Step by step program alkalmazásával lehetőségünk van az egyéni bánásmód alkalmazására, hiszen akárcsak a szivárvány színeire, úgy a gyermekek fejlődésére, személyiségére is a sokszínűség jellemző. Fontos számunkra, hogy a napköziotthon, igazi otthon legyen napközben a gyerekek számára, ahol nyugodt, derűs, kiegyensúlyozott a gyerekek egyéni megnyilatkozásait, örömteli játékának kibontakozását ösztönözhetjük.

Az évek során kialakultak a közösséget formáló hagyományaink, melyek közül a legkedveltebbek az a gyermekek születésnapjának megünneplése, karácsonykor pedig, közösen készülünk a szülőkkel az ünnepekre, ilyenkor vidám barkácsolástól zeng a csoportszoba.

SZIVARVANY CSOPORT 2

SZIVARVANY CSOPORT 1