MICIMACKÓ CSOPORT

“Van úgy, hogy valaki nagyon törődik a másikkal. Azt hiszem, ezt hívják szeretetnek.”(A.A  Milne)

ÓVÓ NÉNIK:VERESS ZITA KATALIN – MIKE RÉKA

NEVELÉSI ELVEINK


Olyan csoport működtetésére törekszünk, amely kapkodó, modern világunkban egy nyugodt, barátságos sziget, ahova örömmel lép be a szülő gyermekével.Óvodai programunk a gyermekek képességeinek kibontakoztatása, fejlesztése mellett, hangsúlyt fektet a hagyományok megismerésére, kulturális és természeti értékeink megőrzésére. Célunk a régi hagyományok felélesztése, a meglévők ápolása, értékeink átörökítése,a természetvédelem így gazdagítva gyermekeinket.Meggyőződésünk, hogy a minőségi munka megvalósítása kiemelten fontos a mindennapi tevékenységeink során. Törekszünk arra, hogy bízzunk egymásban, figyeljünk egymásra, tanuljunk egymástól„Tisztellek Téged, fontos vagy nekem, csakis Rád figyelek, és segítek Neked, ha szükséged van a segítségemre.”

Olyan gyermekek nevelésére törekszünk, akik vonzódnak az élményekhez, a meséhez, zenéhez, tánchoz, az alkotó tevékenységekhez, a természet szeretetéhez.

Micimackó csoportos gyermekeink számára a legfontosabb, hogy vidáman, biztonságban teljenek napjaik. Ünnepelni is szoktunk, jó hangulatban ünnepeljük meg a születésnaposokat, abban az a legjobb, hogy az egész délelőtt a születésnapos kisgyerekről szól, akit vidám tánccal, énekkel köszöntünk. Hagyományos ünnepeinket nagyon várjuk: Mikulást, Karácsonyt, Farsangot és a Húsvétot. Mindig valami érdekes meglepetés vár minket.

Hagyománnyá vált, hogy ősszel Almás napokkal indítunk,„Mackó napot" tartunk az Állatok Világnapján,télen Madárpanziót szervezünk, tavasszal a Víz,a Madarak és Fák ,a Föld Világnapját ünnepeljük, nyáron a Manós Napokonpedig érdekesebbnél érdekesebb játékok várnak minket.

Nem csak a csoportban tudunk játszani, hanem a hatalmas jó felszerelt udvarunkon is mászhatunk, bújhatunk,  mozoghatunk kedvünkre.

Micimacko_csoport_fotok_1.jpgMicimacko_csoport_fotok_2.jpgMicimacko_csoport_fotok_3.jpgMicimacko_csoport_fotok_4.jpgMicimacko_csoport_fotok_5.jpg

Attachments:
FileFile size
Download this file (MICIMACKÓ CSOPORT bemutato.docx)MICIMACKÓ CSOPORT bemutato.docx2879 Kb